TOIMITUSEHDOT

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin, jotka koskevat toimituksia Suomessa & EU:n sisällä. Monday Ranch Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja Monday Ranch sitoutuu olemaan luovuttamatta niitä kolmannelle osapuolelle.

1. Hinnat 
2. Maksutavat 
3. Toimitustavat ja -kulut 
4. Toimitusaika 
5. Palautukset ja vaihdot
6. Reklamaatio
7. Asiakasrekisteri
8. Muuta
9. Tietosuojaseloste
10. Yhteystiedot

1. HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% lukuunottamatta käytettyjä tuotteita, joissa marginaaliverotus sekä kirjoja (10%) ja hevosten rehuja (14%).

2. MAKSUTAVAT

TILISIIRTO: Tuotteet toimituskuluineen maksetaan HETI tilauksen yhteydessä tilisiirtona Monday Ranch Oy:n tilille: Osuuspankki IBAN FI1357895420073400 BIC: OKOYFIHH. Maksusuoritus näkyy yleensä tilillä 0-1 arkipäivän kuluttua maksamisesta, asiakkaan pankista riippuen. Huomioithan, että toimitamme tilaukset asiakkaalle vasta sen jälkeen, kun maksu näkyy tilillämme. 

PAYTRAIL: Käytettäessä Paytrailia maksuvaihtoehtoja on runsaasti: verkkopankki, mobilepay, luottokortit, osamaksu jne.

3. TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä ja seurantakoodi lähetetään asiakkaan sähköpostiin. 

POSTIN paketit voidaan noutaa lähimmästä postista, Postin palvelupisteestä tai Smart postilaatikosta, ja näiden lisäksi voi valita Kotipaketti -kotiinkuljetuksen. Jos koko & paino antavat myöden (max paksuus 3 cm & paino alle 2kg) voidaan tuote postittaa myös Pikku Pakettina suoraan omaan postilaatikkoon.

MATKAHUOLLON kautta toimitusvaihtoehdot ovat nouto Matkahuollon palvelupisteestä tai Kotijakelu -kotiinkuljetus.  

Tilaukselle voidaan erikseen etukäteen sopia NOUTO silloin, kun olemme mukana jossain tapahtumassa, kisoissa tai valmennuksessa. Tällöin maksu tulee näkyä tilillä ennen noutoa. Noudoista sovimme sähköpostitse: info(at)mondayranch.com 

4. TOIMITUSAIKA

Tilaukset pyrimme toimittamaan asiakkaalle aina mahdollisimman pian. Kun maksusuoritus näkyy meillä, lähetämme tilauksen usein samana tai maksua seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään 3 päivän kuluessa maksusta. Viivästyksistä ja tilaustuotteiden aikatauluista ilmoitamme sähköpostitse! 

5. PALAUTUKSET

Tuotteen palautuksesta tulee aina ilmoittaa meille sähköpostitse: info(at)mondayranch.com jotta voimme sopia palautuksen toimituksesta. Palautuksen toimituskuluista vastaa tilaaja. 

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituksesta. Tämä koskee vain tuotteita, jotka eivät ole likaantuneet, vahingoittuneet eivätkä muullakaan tavoin näytä käytetyiltä, ja tuotteen hintalaput on irroittamatta.

Palautuksen tulee sisältää tuotteen pakkaukset ehjinä, kaikkine lappuineen. Vain täysin käyttämätön ja uudenveroinen tuote pakkauksineen voidaan palauttaa. Palautettava tuote on pakattava huolellisesti, eikä siihen voi kiinnittää tarroja.

Asiakkaan tulee liittää pakettiin kuitti tai lasku, jossa on selkeästi palautus- ja tilitiedot, jonne rahat palautetaan. Huomioithan, ettemme vastaanota palautuksia yli 14 vrk jälkeen, emmekä lunasta postiennakkoja. 

Rahat palautetaan ilmoitetulle tilille mahdollisimman pian, viimeistään 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tuotetta ei hyvitetä, jos yllä olevia ohjeita ei noudateta. 

Huom! Palautusoikeus ei koske käytettyjä-, alennus- ja tilaustuotteita, eikä kirjoja. 

6. REKLAMAATIO

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Monday Ranchille välittömästi sen havaittuaan.

Reklamaatioon oikeuttavia kohtia:

1) Tuote on viallinen.
2) Tuote ei ole tilaamasi värinen/kokoinen.
3) Tuote ei vastaa verkkokaupassa annettuja kuvauksia.
4) Tuotteen toimitusaika on huomattavan pitkä, eikä siitä ole ilmoitettu asiakkaalle.

Tuotteessa ei ole vikaa eikä puutetta, jos se hajoaa/kuluu ennenaikaisesti siksi, että sitä on käytetty väärin tai kauemmin, kuin sen arvioitu kestoikä on.

Virheelliset toimitukset palautetaan toimituskuluitta, mukaan tulee liittää kopio laskusta tai kuitista.  

Mikäli paketti on vahingoittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio suoraan Postiin/Matkahuoltoon.

7. ASIAKASREKISTERI

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi- ja yhteystiedot sekä ostotilaukset. Rekisterinpitäjänä toimii Monday Ranch Oy.

8. MUUTA

Monday Ranch ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Monday Ranch pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan.

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Alle 18-vuotias tarvitsee ostoksiinsa aina huoltajan luvan (tilaukseen huoltajan nimi +  puhelinnumero).

9. TIETOSUOJASELOSTE 

Rekisterinpitäjä: Monday Ranch Oy (Riipiläntie 59G, 01730 VANTAA).

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidänvälinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Tilaus ei ole mahdollinen ilman henkilötietojen antamista. 

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat: 1. sinä itse 2. yhtiömme ja sen työntekijät 3. yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta 4. maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun 5. kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle 6. tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme sekä 7.  tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme.

Säilytämme henkilötietojasi verkkokaupassa viiden vuoden ajan, sekä sähköposti- ja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

Sinulla on seuraavat oikeudet: oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot, oikeus tietojen oikaisemiseen, oikeus käsittelyn rajoittamiseen, oikeus vastustaa käsittelyä, oikeus peruuttaa suostumus sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

10. YHTEYSTIEDOT:

Monday Ranch Oy
Yrityksen laskutus- ja postiosoite:
Riipiläntie 59G
01730 VANTAA

puh. 0400 909 922
info@mondayranch.com
www.mondayranch.com

Y-tunnus 2988221-1 

tech
M O N D A Y R A N C H
Monday Ranch Oy
puh. 0400909922
info@mondayranch.com
Y-tunnus: 2988221-1
Paytrail