TOIMITUSEHDOT

 

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin, jotka koskevat toimituksia Suomessa & EU:n sisällä. Monday Ranch Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia ja Monday Ranch sitoutuu olemaan luovuttamatta niitä kolmannelle osapuolelle.

 

1. Hinnat

2. Maksutavat

3. Toimitustavat ja -kulut

4. Toimitusaika

5. Palautukset ja vaihdot

6. Reklamaatio

7. Asiakasrekisteri

8. Muuta

9. Tietosuojaseloste

 

 

1. HINNAT

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% paitsi käytetyt tavarat 0% ja kirjat 10%.

 

2. MAKSUTAVAT

Tilisiirto/ennakkomaksu

Tuotteet toimituskuluineen voidaan maksaa ennakkomaksulla Monday Ranch Oy:n tilille: Osuuspankki IBAN FI1357895420073400 BIC: OKOYFIHH. Maksusuoritus näkyy yleensä tilillä 0-2 arkipäivän kuluttua maksamisesta (asiakkaan pankista riippuen). Huomioithan, toimitamme kaikki tilaukset asiakkaalle vasta sen jälkeen, kun maksu näkyy tilillämme. 

 

Paytrail 

Paytrailia käytettäessä maksuvaihtoehtoja ovat verkkopankki, luottokortit ja osamaksu.

 

3. TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä ja seurantakoodi lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Sekä Postilla että Matkahuollolla on useita eri toimitusvaihtoehtoja:

 

Posti

Postin paketti voidaan noutaa lähimmästä postista, Postin palvelupisteestä tai Smart postilaatikosta, ja näiden lisäksi voi valita Kotipaketti -kotiinkuljetuksen. Jos koko ja paino antavat myöden (max paksuus 3 cm & paino alle 2kg) voidaan tuote postittaa myös kirjeenä suoraan omaan postilaatikkoon.

 

Matkahuolto

Matkahuollon kautta toimitusvaihtoehdot ovat nouto Matkahuollon palvelupisteestä tai Kotijakelu -kotiinkuljetus.  

 

Nouto

Tilaukselle voidaan sopia nouto tapahtumasta tai verkkokaupan varastolta (Seutula, Vantaa) erikseen sovittuna ajankohtana. Tällöin maksu tulee olla suoritettu ja näkyä Monday Ranchin tilillä ennen noutoa. Noudoista sovimme mieluiten sähköpostitse: info(at)mondayranch.com 

 

4. TOIMITUSAIKA

Tilaukset pyrimme toimittamaan asiakkaalle aina mahdollisimman pian. Kun maksusuoritus näkyy Monday Ranchin tilillä, lähetetään tilaus pääsääntöisesti maksua seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään 3 päivän kuluessa maksusta.

 

Mikäli tuote olisi jostain syystä päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle (sähköpostitse tai puhelimitse) ja tiedustelemme, käykö joku muu väri tai koko tai voiko asiakas odottaa, kunnes tuote tulee varastoon. Asiakkaalla on tässä vaiheessa oikeus peruuttaa tilauksensa tältä osin tai kokonaan. 

 

5. PALAUTUKSET

Tuotteen palautuksesta tulee ilmoittaa meille sähköpostitse: info(at)mondayranch.com jolloin voimme sopia palautuksen toimituksesta.

 

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppansa neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituksesta. Tämä koskee vain tuotteita, jotka eivät ole likaantuneet, vahingoittuneet eivätkä muullakaan tavoin näytä käytetyiltä.

 

Palautuksen tulee sisältää alkuperäiset tuotteen pakkaukset ehjinä, kaikkine lappuineen. Vain täysin käyttämätön ja uudenveroinen tuote pakkauksineen voidaan palauttaa. Palautettavaan tuotteeseen ei saa liimata postin tarroja suoraan ja se on pakattava huolellisesti. Asiakkaan tulee liittää pakettiin kuitti tai lasku, johon on kirjoitettu selkeästi palautus- ja tilitiedot, jonne rahat palautetaan. Huomioithan, ettemme vastaanota palautuksia yli 14 vrk jälkeen, emmekä lunasta postiennakkoja. 

 

Rahat palautetaan ilmoitetulle tilille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tuotetta ei hyvitetä, jos yllä olevia ohjeita ei noudateta. 

 

Tilaus- ja alennustuotteilla ja kirjoilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

 

6. REKLAMAATIO

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä Monday Ranchille välittömästi sen havaittuaan.

 

Valitukseen oikeuttavia kohtia:

1) Tuotteen toimitusaika on huomattavan pitkä, eikä siitä ole ilmoitettu asiakkaalle.

2) Tuote on viallinen.

3) Tuote ei ole tilaamasi värinen/kokoinen.

4) Tuote ei vastaa verkkokaupassa annettuja kuvauksia.

 

Tuotteessa ei ole vikaa eikä puutetta, jos se hajoaa/kuluu ennenaikaisesti siksi, että sitä on käytetty väärin tai kauemmin, kuin sen arvioitu kestoikä on. Virheelliset toimitukset palautetaan toimituskuluitta, mukaan tulee liittää kopio laskusta tai kuitista. 

 

Mikäli paketti on vahingoittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio suoraan Postiin/Matkahuoltoon.

 

7. ASIAKASREKISTERI

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi- ja yhteystiedot sekä ostotilaukset. Rekisterinpitäjänä toimii Monday Ranch Oy.

 

8. MUUTA

Monday Ranch ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Monday Ranch pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli tuote on virheellinen, Monday Ranchilla on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote virheettömällä tuotteella. 

 

Alle 18-vuotias tarvitsee ostoksiinsa aina huoltajan luvan (tilaukseen huoltajan nimi +  puhelinnumero).

 

Monday Ranch Oy

Yrityksen postiosoite:

Riipiläntie 59G

01730 VANTAA

 

puh. 0400 909 922

info@mondayranch.com

www.mondayranch.com

Y-tunnus 2988221-1

 

9. TIETOSUOJASELOSTE 

Rekisterinpitäjä: Monday Ranch Oy

(Riipiläntie 59G, 01730 VANTAA).

 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidänvälinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Tilaus ei ole mahdollinen ilman henkilötietojen antamista. Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

Henkilötietojasi vastaanottavat: 1. sinä itse 2. yhtiömme ja sen työntekijät 3. yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta 4. maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun 5. kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle 6. tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme sekä 7.  tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme.

 

Säilytämme henkilötietojasi verkkokaupassa viiden vuoden ajan, sekä sähköposti- ja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

 

Sinulla on seuraavat oikeudet: oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot, oikeus tietojen oikaisemiseen, oikeus käsittelyn rajoittamiseen, oikeus vastustaa käsittelyä, oikeus peruuttaa suostumus sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. 

 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

tech
Monday Ranch
Monday Ranch Oy
Riipiläntie 59G
FI-01730, VANTAA
FINLAND
info@mondayranch.com
Y-tunnus: 2988221-1