Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin, jotka koskevat toimituksia Suomessa.

 

Monday Ranch Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Monday Ranch sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

1. Hinnat

2. Maksutavat

3. Toimitustavat ja -kulut

4. Toimitusaika

5. Palautukset ja vaihdot

6. Reklamaatio

7. Asiakasrekisteri

8. Muuta

9. Tietosuojaseloste

 

 

1. HINNAT

 

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron paitsi käytetyt tavarat 0 %. Kirjoja lukuunottamatta (alv 10%) arvonlisäveron suuruus on 24%. 

 

2. MAKSUTAVAT

 

Tilisiirto

Tuotteet ja niiden lähetyskulut voidaan maksaa ennakkomaksulla (jolloin myös nopein toimitus) Monday Ranch Oy:n tilille: Osuuspankki IBAN FI1357895420073400 BIC: OKOYFIHH. Yleensä maksusuoritus näkyy tilillämme 1-4 arkipäivän kuluttua maksamisesta (asiakkaan pankista riippuen). 

 

Paytrail 

Paytrailia käytettäessä maksuvaihtoehtoja ovat verkkopankki, luottokortit ja osamaksu. 

 

3. TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

 

Posti

Postipaketin lähetysmaksu maksetaan tilauksen yhteydessä. Paketti voidaan noutaa lähimmästä postista, postin palvelupisteestä tai Smart postilaatikosta. Jos koko ja paino antaa myöden, voidaan tuote postittaa myös kirjeenä (max paksuus 3 cm), jolloin toimitus perille omaan postilaatikkoon. Toimitusmuoto tarkentuu tilausseurantaan tilauksen pakkauksen yhteydessä.

 

Matkahuolto

Matkahuolto lähettää tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa heidän noutopisteestä. 

 

Nouto

Paketti voidaan halutessa myös noutaa verkkokaupan varastolta (Seutula, Vantaa) erikseen sovittuna ajankohtana. Tällöin maksu tulee olla suoritettu etukäteen ja näkyä Monday Ranch Oy:n tilillä ennen noutoa. 

 

4. TOIMITUSAIKA

 

Tilaus lähetetään pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä (varastotavarat).

Tilisiirrolla maksetut tilaukset lähetetään, kun maksusuoritus näkyy Monday Ranchin tilillä (kestää yleensä 1-4 arkipäivää maksun suorittamisesta). 

 

Mikäli tuote on jostain syystä päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä välittömästi asiakkaalle (sähköpostitse tai puhelimitse) ja tiedustellaan, käykö joku muu väri tai koko vai voiko asiakas odottaa kunnes tuote tulee varastoon. Asiakkaalla on tässä vaiheessa oikeus halutessaan peruuttaa tilauksensa tältä osin tai kokonaan. 

 

Mikäli tilaus sisältää tuotteita, jotka eivät ole varastotavarana, lähetetään kaikki tuotteet samanaikaisesti. Pyrimme välttämään jälkitoimituksia sekä pitkiä odotusaikoja.

 

5. PALAUTUKSET JA VAIHDOT

 

Palautus / Vaihto

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppansa neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituksesta. Tämä koskee vain tuotteita, jotka eivät ole likaantuneet, vahingoittuneet eivätkä muullakaan tavoin näytä käytetyiltä. Palautuksen/vaihdon tulee sisältää alkuperäiset tuotteen pakkaukset ehjinä, kaikkine lappuineen – ethän siis revi tuotelappuja irti!  

 

Vain täysin käyttämätön ja täysin uudenveroinen tuote pakkauksineen ja kaikkine siihen liittyvine lappuineen voidaan palauttaa. Palautettavaan tuotteeseen ei voi liimata postin tms. lappuja suoraan ja se on pakattava hyvin. Emme hyvitä tuotetta, jos yllä olevia ohjeita ei noudateta. Mikäli tilattujen tuotteiden summaksi jää palautuksen jälkeen alle 20 € veloitamme lisäksi pientoimituslisän 5,00€ (vähennetään palautettavasta summasta). 

 

Mittatilaustuotteilla, rehuilla, kirjoilla, cd-levyillä ja videoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. 

 

Pakkaa palautettava tavara huolellisesti ja liitä pakettiin kuitti tai lasku, johon kirjoitat selkeästi palautus- ja tilitiedot, jonne haluat rahat palautettavan. Emme lunasta postiennakkoja, emmekä vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautukset voidaan tehdä postin tai Matkahuollon kautta. Rahat palautetaan ilmoitetulle tilille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta. 

 

Vaihto

Sinulla on 14 vrk vaihto-oikeus, jos olet tilannut vääränkokoisen tuotteen. Tuotteen kunto ja rajaukset kuten palautuksessa. Liitä mukaan kuitti tai lasku, ja kirjoita siihen mihin kokoon/väriin haluat tuotteen vaihtaa.

 

Maksamme palautusrahdin siinä tapauksessa, että vääränkokoinen tuote on lähetetty Monday Ranchin toimesta. Mikäli tuotteen tiedoissa on mitat ja asiakas silti tilaan väärän kokoisen tuotteen, pidätämme oikeuden olla maksamatta palautus/lähetysrahtia. Asiakas saa kuitenkin vaihtaa käyttämättömän tuotteen aina 14 vrk:n kuluessa (maksessaan palautus/lähetysrahdin).

 

6. REKLAMAATIO

 

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä Monday Ranchille välittömästi sen havaittuaan.

 

Valitukseen oikeuttavia kohtia:

1) Tuotteen toimitusaika on huomattavan pitkä eikä siitä ole ilmoitettu asiakkaalle.

2) Tuote on viallinen.

3) Tuote ei ole tilaamasi värinen/kokoinen.

4) Tuote ei vastaa internetissä annettuja kuvauksia.

 

Tuotteessa ei ole vikaa eikä puutetta, kun se hajoaa ja kuluu ennenaikaisesti siksi, että sitä on käytetty väärin tai kauemmin, kuin sen arvioitu kestoikä on. 

 

Mikäli paketti on vahingoittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin/Matkahuoltoon. Virheellinen toimitus palautetaan postituskuluitta postin kautta asiakaspalautuksena, mukaan aina lähetyslista (tai kopio laskusta).

 

7. ASIAKASREKISTERI

 

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot: nimi- ja yhteystiedot sekä ostotilaukset. Rekisterinpitäjänä toimii Monday Ranch Oy.

 

8. MUUTA

 

Monday Ranch ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Monday Ranch pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Mikäli tuote on virheellinen, Monday Ranchilla on aina ensisijaisesti oikeus korvata tuote virheettömällä tuotteella. 

 

Alle 18-vuotias tarvitsee ostoksiinsa aina huoltajan luvan (tilaukseen huoltajan nimi +  puhelinnumero).

 

Monday Ranch Oy

Yrityksen postiosoite:

Riipiläntie 59G

01730 VANTAA

 

puh. 0400 909 922

info@mondayranch.com

www.mondayranch.com

Y-tunnus 2988221-1

 

9. TIETOSUOJASELOSTE 

 

Rekisterinpitäjä: Monday Ranch Oy

(Riipiläntie 59G, 01730 VANTAA).

 

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidänvälinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Tilaus ei ole mahdollinen ilman henkilötietojen antamista. Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on tällöin suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

Henkilötietojasi vastaanottavat: 1. sinä itse 2. yhtiömme ja sen työntekijät 3. yhtiö, joka vastaa verkkosivujemme toiminnasta 4. maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun 5. kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle 6. tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme sekä 7.  tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme.

 

Säilytämme henkilötietojasi verkkokaupassa viiden vuoden ajan, sekä sähköposti- ja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan.

 

Sinulla on seuraavat oikeudet: oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot, oikeus tietojen oikaisemiseen, oikeus käsittelyn rajoittamiseen, oikeus vastustaa käsittelyä, oikeus peruuttaa suostumus sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. 

 

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

tech
Monday Ranch
Monday Ranch Oy
Riipiläntie 59G
FI-01730, VANTAA
FINLAND
puh. +358 400 909 922
info@mondayranch.com
Y-tunnus: 2988221-1