Solheds Solheds Derma1 Skin Care Shampoo, 250ml | Monday Ranch

Solheds Derma1 Skin Care Shampoo, 250ml

Etusivu > Hoitotuotteet > Solheds tuotteet

SOLHEDS Derma1 at Monday Ranch
SOLHEDS Derma1 at Monday Ranch.
Tuotekoodi
74-LGSS00P016Z
Saatavilla
Saatavilla
17,00 €
kpl

 

Derma1 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas hoitoshampoo iho-ongelmista kärsiville hevosille ja koirille.

 

Derma1 shampoosta saat apua ihotulehdusten, kutisevan ja allergisen ihon hallintaan. Eläimillä esiintyy usein erilaisia ihovaurioita, haavoja ja hankaumia, jotka voivat tulehtua. Tyypillinen tulehdus hevosilla on rivi/vuohisrohtuma ja koirilla hot spot ja tassutulehdus.

 

Derma1 shampoo soveltuu ihon puhdistukseen ja usein toistuvaan pesuun, se ei ärsytä ihoa. Derma1 shampoo pesee eläimen ihon hellävaraisesti, kosteuttaa ja lievittää vaurioituneen ihon kutinaa. Samalla hoitoshampoon sisältämät, eteeriset öljyt auttavat estämään ihovaurion leviämistä.

 

Derma1 shampoo pehmentää ihokovettumia ja rupia, joka edesauttaa ihon puhdistumista ja paranemista. Derma1 shampoo on myös helposti pois huuhdeltavissa. Tuotteen haju tekee koirille usein alueen nuolemisen epämiellyttäväksi. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.

Kastele oireileva iho puhtaalla vedellä, hiero siihen Derma1-shampoota, anna aineen vaikuttaa kolmesta – kymmeneen (3 -10) minuuttia ja huuhtele shampoo hyvin pois.

 

Odota, kunnes iho on kuiva/kuivaa puhtaalla pyyhkeellä, ja voitele se sitten tarvittaessa hoitavilla Derma2 Calming seerumilla tai Derma5 Germ Fighting voiteella.

 

Pakkauksen nokkakärjen avulla voit helposti ja tarkasti annostella Derma1 shampoota suoraan oireileviin alueisiin.

 

Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Vesi, kookos&maissi&palmu- peräiset ionittomat tensidit, kasviperäinen pentaanidioli&glyseriini&lauriinihapon esterit, laventeli, minttu, timjami, rosmariini, xantaani

 

pH ~ 7

Säilytys: +10 – 25°C

 

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita – ei doping varoaikaa

tech
tech
Monday Ranch
Monday Ranch Oy
Riipiläntie 59G
FI-01730, VANTAA
FINLAND
puh. +358 400 909 922
info@mondayranch.com
Y-tunnus: 2988221-1